APERITIU DE TARDA MONTCAU

Olives gordals farcides i marinades amb “pimentón de la Vera”
Panet de massa mare i espatlla de Jabugo
Sopeta refrescant de final d’estiu
“Sashimis” de salmó escocès marinat amb cítrics i ginebrons
Crostinis amb bombó de formatge de cabra fresc, herbes aromàtiques del moment
Crostinis de foie mi-cuit
Albergínia, speck, ruca i parmesà
Croquetes de pernil de Jabugo
Gamba en gavardina amb llavors biològiques
Calamars frescos a l’andalusa en dos colors
Daus de truita de patates i cebeta tendra
Arròs melós de bolets i ànec(en plat individual)
Burguer vaca -xai a la brasa. Patata “ratte” cremosa (servit en plat individual)

Les postres

Préssec de l’ Ordal rostit, farigola llimona, cremós de taronja i gelat

BARRA de begudes: refrescos, cervesa. Aigua,
Vins D.O Montsant Mas Collet negre 2012. Blanc D.O. Penedès Can Feixes 2013. Cava Colet brut
Preu del menú 39.50€ iva inclòs

 Quants sereu?