arroz-negro

5 beneficis que no coneixies de l’arròs negre L’arròs negre és una varietat molt antiga conreada, durant segles, sobretot a l’Índia. A la Xina era conegut com «l’arròs prohibit», ja que només se li permetia el seu consum a l’emperador i als membres de la família reial. Característiques de l’arròs negre L’arròs negre és, com […]

coliflor

Com podem fer un plat ultra nutritiu, senzill de preparar i que tingui un gust veritablement sofisticat? Avui, des del Restô, volem oferir-vos una dels milers d’opcions que respondrien perfectament a aquesta pregunta: coliflor rostida amb salsa de mostassa i cúrcuma. El secret? Herbes aromàtiques, espècies, una mica de dedicació i una estupenda salsa que […]

30 maig
sardines

Les sardines És curiós preguntar per l’origen de les coses, ja sigui vist des d’un enfocament històric, filosòfic, genètic, astronòmic, etc. En aquest cas, començarem per un enfocament una mica més lleuger: el etimològic. Especialment, a l’entrada d’avui, ens agradaria dedicar-lo a un animal tan comú com desapercebut al seu torn: la sardina. Arrels del […]