arroz-negro

Arròs negre amb sípia i allioli de “morrón” La veritat és que, les receptes d’arrossos són molt comunes en la nostra gastronomia, de manera que, innovar en aquest sentit, sembla apropiat. La recepta que us presentem avui és una opció perfecta com a plat únic, en un dinar familiar, per exemple. A l’estil de la […]

resto 16

Croquetes casolanes de formatge rocafort i pinyons El major avantatge de les receptes de croquetes és que permeten reciclar, pràcticament, qualsevol ingredient del dia anterior, reconvertint-lo en un nou i deliciós plat. Ja sigui verdura, hortalisses, formatge, carn… No són exclusives d’aquí, és clar; sinó que, les croquetes, gaudeixen de molt bona fama arreu del […]

restorant

Curiositats culinàries arreu del món Les arts culinàries poden aprendre’s de moltes formes. Per als més experimentats i amb vocació, als fogons davant de grans xefs que sàpiguen transmetre’ls les particularitats més peculiars dels sabors del menjar, a través de l’ensenyament lectiu i pràctic. Per als menys aventurers en aquest camp i que prefereixin trobar-se […]

arroz-negro

5 beneficis que no coneixies de l’arròs negre L’arròs negre és una varietat molt antiga conreada, durant segles, sobretot a l’Índia. A la Xina era conegut com «l’arròs prohibit», ja que només se li permetia el seu consum a l’emperador i als membres de la família reial. Característiques de l’arròs negre L’arròs negre és, com […]