La nostra carta

APERITIU

Craquers de pa d’espelta i avellanes. Sobrassada

de porc negre i ametlles caramel·litzades al curri    4.00€

Encenalls de paletilla ibèrica de Jabugo  10.00€

Coca d’oli torrada, tomacó i oli de la franja (2unit)   3.00€

Anxoves de Lolin,Grana Padano i tomàquets marinats     13.00€

Làmines de salmó d’Escòcia marinat amb taronja bio i ginebró 12.80€

Croquetes casolanes de  Jabugo     8.50€

Calamars dels bons a l’andalusa     13.00€

DE TOTA LA VIDA;

ELS CLÀSSICS

Amanida d’ hortalisses, tomàquet del bo i bonítol en oli  11.00€

Amanida d’hortalisses del moment 9.00€

Canelons de pasta fresca, rostit parmesà i verdures  10.00€

Paella de sèpies de platja (25m)  15.00€

Arròs caldós de llamàntol negre del país (25m) 23.00€

*

Morro de bacallà. Trinxat de patata i botifarra negra 14.00€

Calamar de potera a la graella  13.00€

              Peix de llotja del moment. Preguntar al servei

*

“Txuleta” de boví de mes de tres anys, reposada.

A la brasa 2per. 1kg.   25.00€/rac

Filet d’angus Irlanda. Cuita a la brasa. 200gr 21.00€  

Cor d’entrecot d’ angus Irlanda a la brasa. 300gr. 18.00€

De Temporada

“La visita als mercat ens sedueixen cada dia amb productes de temporada que em suggereixen nous plats, i que ara us ofereixo perquè els pugueu gaudir amb intensitat.”

Encenalls de llom ibèric de gla   14.00/8.00€ ½ rac

Carxofes “violette” a l’andalusa   9.00€

Sopeta de carbassa “butternut”, craquer i Jabugo 9.00€

Pasta fresca, baulettis mediterranis, bolets i tòfona 12.00€

Carpaccio de bou Angus i parmesà  10.50 €

Arròs melós de pop gran (20m)     15.00€

Arròs melós de bolets de temporada 15.00€

Tonyina cuita al gust. 14.00€

Sèpia fresca de platja a la planxa 12.00€

Espatlla de xai al forn (mitja) 14.00€

Espatlla de garrinet ibèric    23.00€

Cor de jarret de bou cuit amb os al forn 36h.12.00€

Melós de vedella d’Astúries a les 24 hores 12.00€

Cocotte de tripa guisada amb cigronets de l’Anoia  8.00€

LES POSTRES

Fondant de xocolata selvàtica (15 minuts)

Xocolata d’ origen únic al 70% de cacau  4.80 €

Tarta de les germanes Tatin calenta.(15 minuts)

Pomes reinetes. Massa molt cruixent.

Acompanyat amb crema de llet i gelat   6.00 €

Coulant de xocolata. (15 minuts)

Homenatge particular a una de les postres més espectaculars,

creació d’en Michel Bras, Laguiole França

L’acompanyem amb un crumble cruixent i un gelat cremós. 7,00 €

Iogurt grec, festuc i galeta cheesecake  (15 minuts)

Semi fred  de iogurt grec, emulsió de festuc, gelea de fruites vermelles i galeta cheesecake 5.00 €

Formatges. Els hi podem preparar un assortiment de formatges del moment. 6.00 €

«Parfait glacé amb macadamies i  festucs

Gelat casolà. Amb un toc d’espígol. Coulis

i un granissat de cacau amb aiguardent  del Rosal. 5,00€

Sorbets i gelats del dia

gustos sorprenents cada setmana. 5,00 €

Fruites fresques del dia. Amb suc de taronja natural 4.50 €

Irish coffe.   6,00 €

Villarin gelat     

Gelat casolà de tres sabors: nata, xocolata amb llet i maduixa. Recoberts d’un bany de xocolata negra. 4,00 €

Tots les postres, les seves bases, salses i acompanyaments estan fetes al Restô llevat dels gelats.

 Quants sereu?