Menú

CAP DE SETMANA I FESTIUS

- Cap de setmana i festius -

APERITIU

Coca d'oli torrada i encenalls de Jabugo

PRIMER PLAT

Amanida fresca de síndria, ruca, parmesà i oli d’olives negres

Pasta freda amb tonyina, tartar d’avinagrats, anxova i cítrics

Mousse de foie d’ànec amb craquers

SEGON PLAT A ESCOLLIR

Arròs negre

Mitjana de vaca a la brasa

Peix fresc de llotja

Arròs de gamba vermella +8.00€

Arròs de llamantol negre +12.00€

Cabrit arrebossat +6.00€

TAMBÉ RECOMANEM

Tomàquet del bo, burrata, ruca i pinyons +4.50 €
Calamars del bons a l’andalusa +6.50 €
Tomàquet del bo i bonítol artesà en oli d’oliva +4.50 €
Anxoves de Lolin, tomàquets rostits i encenalls de parmesà +4.50 €
Encenalls d’espatlla ibèrica +6.00 €
Morro de bacallà dessalat a casa. Patata emmascarada +8.00 €
Sèpia de platja a la planxa +7.00 €
Calamars de platja a la graella +8.00 €
Centre d’entrecotte Angus a la brasa +8.00 €
Filet de bou Angus a la brasa +10.00 €
Txuleta de País basc a la brasa (800gr) +15.00€ p/p (2 persones)

Menú, beguda pa i postres 21,00 € iva inclòs

Un refresc o una cervesa o aigua o una copa de vi

LES NITS DEL RESTÔ SON EXCLUSIVAMENT PEL VOSTRE GRUP

RESERVA