ENTRANT APERITIU
Petit entreteniment d’arribada
Sopeta de carbassa cacahuet en got aromàtic amb foie mi cuit
Encenalls de paletilla ibèrica de Jabugo
Coca d’oli torrada amb tomacó de penjar
Anxoves de Lolin grans amb flocs de parmiggiano de 3 anys i mini tomàtigues bio
Sashimis de salmó marinat, llima, sal de Guerande, herbes aromàtiques i craquers
Croquetes de Jabugo
Bunyols de bacallà en dos textures. Vellut de piperade
Calamars de platja andalusa (peix fresc)
SEGON PLAT A ESCOLLIR A L'AVANÇADA
Turbot al forn. Patata del bufet, ceba tendra i tomàquet del bo
Dau melós de bou Angus a les 24 hores, lacat amb el seu suc reduït
LES POSTRES
Sacher en copa, gelea de gerds, galeta de canyella i gelat de iogurt
CELLER
Aigua mineral Font Vella
Vi D.O Montsant Mas Collet negre
Vi D.O. Penedès Can Feixes
∼
Preu per persona 42,00 € iva inclòs
∼
*BEGUDES INCLOSES : Una ampolla de vi i una ampolla d'agua de litre per 3 persones.
Podem fer altres propostes de segon plat, postres o aperitiu si no són del seu gust.
EL SEGON PLAT: si volen escollir entre dues opcions (un peix i una carn per exemple) hauríem de tenir comanda prèvia amb el que menjarà cada assistent uns dies abans.