Menús de grup a Sabadell per a tots els gustos

Tots tenim, durant l’any, reunions en grup que es basen en menjar o sopar junts en un bon restaurant (ja sigui en motiu d’un retrobament familiar, un sopar d’empresa, un menjar per celebrar l’aniversari del nostre millor amic…). Just per a aquestes ocasions especials, ens tens a nosaltres, el Restô. Som un restaurant amb cuina d’autor que ofereix menús de grup a Sabadell; només apte per a paladars exigents.

Tenim una oferta gastronòmica que no ha deixat indiferent a ningú fins al moment i des de fa quatre dècades. Tots els nostres menús de grup de Sabadell estan inspirats en muntanyes de Catalunya, en homenatge al nostre gran patrimoni geogràfic i cultura gastronòmica.

Els menús de grup que oferim a Sabadell s’estructuren diferent, depenent de la densitat del contingut que ofereix cada plat. En general, sempre inclouen un entrant/aperitiu, un segon plat a escollir, postres i beguda. Alguns, a més, poden incloure un primer plat després de l’aperitiu.

Els nostres menús de grup a Sabadell són els següents:

–              Menú La Mola

–              Menú Obac

–              Menú Estenalles

–              Menú Montcau

–              Menú Puig de la Creu

Quan s’escull un menú de grup a Sabadell, com a norma general, serà el mateix per a tots els comensals del grup (excepte per als nens o persones amb alguna intolerància). Podem incloure altres propostes de segon plat (carn o peix), postres o aperitiu, però s’ha de sol·licitar sota comanda prèvia, especificant què menjarà cada comensal.

Sempre anem a brindar propostes exclusives i personalitzades, fetes a mida per a cada ocasió. Si es prefereix, podem desplaçar la nostra cuina i realitzar els menús de grup, allà on es necessiti (sempre amb la suficient antelació).

Estem situats en una zona privilegiada: el Club de Tennis de Sabadell. Des dels nostres finestrals, podreu gaudir d’unes immillorables vistes panoràmiques de tota la ciutat. El local està dissenyat per crear un atmosfera relaxada i elegant, perquè l’experiència gastronòmica sigui perfecte; perquè escollir el Restô per als menús de grup a Sabadell és escollir qualitat.

Volem ser part de la màgia de la trobada amb aquestes persones tant especials; i sabem com fer-ho. Truca’ns i explica’ns com vols que sigui aquesta vetllada, nosaltres te la prepararem tal i com ens diguis.