Entrant Aperitiu

Petit entreteniment d’arribada
Encenalls de paletilla ibèrica de Jabugo
Coca d’oli torrada amb tomàquet
Crostini de foie mi-cuit, traçada d ‘albercoc sec i festucs
Sashimis de salmó marinat, llima, sal de Guerande,
herbes aromàtiques i craquers
Croquetes de Jabugo
Calamars de platja andalusa
Arròs de gamba (servit individual)

Segon plat a escollir a l’avançada 

*Morro de bacallà al forn. Cocotte de verdures del moment
saltades. Suc reduït
*Fem tot el procés del bacallà. Hidratació, dessalat, porcionat…
amb un gust intens. Tradicional d’abans.
Faux filet d’angus a la brasa, lacat amb el seu suc reduït i Pedro
Ximenez (cocció vermella)

Les postres

Fondant de xocolata choconusco (Mèxic). Crema chiboust cítrica,
crumble amb canyella i salsa de mango

Celler

Aigua mineral Font Vella.
D.O. Rioja Sierra Cantàbria
Copa de cava brut nature
Cafè

Preu per persona
49.00€
iva incl.
*BEGUDES INCLOSES : Una ampolla de vi i una ampolla d’aigua de litre per 3 persones.
Podem fer altres propostes de segon plat, postres o aperitiu.
EL SEGON PLAT : si volen escollir entre dues opcions (un peix i una carn per exemple)
hauríem de tenir comanda prèvia amb el que menjarà cada assistent, uns dies abans. 

 Quants sereu?