PROPOSTA MENÚ ESDEVENIMENTS 3

Aperitiu

Olives marinades amb pebrot vermell de la Vera
Ametlles petites caramel·litzades, pètals de sal i curri
Got aromàtic: sopeta tèbia de carbassa i encenalls de foie
Sables de parmesà
Coca d’oli torrada i tomacó
Encenalls de paletilla ibèrica de gla i de llom ibèric de gla
Anxoves de Lolin
Navalles tèbies, vinagre de Xeres vell i oli de Viver
Croquetes de pernil ibèric
Calamars de platja andalusa
Gambeta de Palamós a la sal

Segon plat 

Turbot al forn. Verdures i tubercles de temporada
Arròs d’ escamarlanets de platja
Filet de bou a la brasa
Espatlla de garrinet ibèric +6.00€

Les postres

Recomanem demanar els postres al principi. Mercès
Postres o pastís a escollir
Cafè, pa i beguda* inclosa. 53.00€
*Les begudes incloses son dues ampolles d’aigua
i una de vi per cada 4 persones.
Llopart brut imperial, DO. Montsant, Rioja…

 Quants sereu?