PROPOSTA D’ ARROSSOS  D’ AUTOR

Aperitiu

Ametlles caramelitzades amb àgave i curri
Olivada i sobrassada ibèrica amb craquers d’espelta
Paletilla ibèrica de Jabugo
Coca d’oli torrada, “tomaco” i oli de la franja
Anxova de Bermeo, tomàquet confitat i Grana Padano

Segon plat 

Arròs melós de bolets de temporada
Paella seca de sèpies de platja
Arròs caldós de llamàntol blau del país+10.00€

*Els arrossos utilitzats son, depenent de l’època de les varietats:carnaroli, bomba, arborio, sènia, vialone nano, vermell i negre

Les postres

Recomanem demanar els postres al principi. Mercès
Iogurt grec cremós, emulsió de festuc i galeta cheesecake
Parfait gelat amb nous pacanes, festucs, coulis tropical i granissat
Fruites naturals del moment tallades
Petit coulant de xocolata o Villarin gelat

Cafè, pa i beguda* inclosa. 30.00€
*Una ampolla de vi o cava per a dues persones i aigua.

 Quants sereu?