Entrant a escollir

Encenalls de pernil ibèric de Jabugo i coca d’oli
Canelons de rostit i calamars. Suc suau de carn i parmesà
Amanida de vegetals, alvocat i anxoves

Segon plat a escollir

Peix fresc de mercat
Medalló de galta de vedella en fricandó
Arròs melós de sèpia de platja

Les postres

Recomanem demanar els postres l’inici, gràcies
o
Parfait gelat amb festucs, macadàmies, mel i María Lluisa
o
Fruites naturals tallades
o
Fondant de xocolata
o
Pastís fi de poma i gelat
o
Formatge idiazabal, craquer de pa d’avellanes, codony i coulis

Bodega

1 Ampolla d’aigua i 1 de vi per 3 persones

Preu per persona migdia de dimarts a divendres
22.00€
iva incl.
Podem concertar aquest menú per la nit per a un mínim de 15 persones. 
Alguns plats poden variar depenent del mercat.

 Quants sereu?