Menú

ARROSSOS D’AUTOR

Aperitiu

Ametlles marcones bio amb sal de Guerande

Sobrassada ibèrica amb craquers d'espelta

Gildas del País Basc

Encenalls de cecina premium de Lleó

Coca d’oli torrada, “tomaco” i oli de la franja

Croquetes de cua de bou i foie

*L’aperitiu pot patir canvis segons mercat

Segon plat

Arròs melós de gamba vermella en cocotte

Paella seca de sèpies de platja

O bé

Arròs caldós de llamàntol blau del país+10.00 €

Els arrossos utilitzats són, depenent de l’època de les varietats:
carnaroli, bomba, arborio, sènia i vialone nano

Les postres

Iogurt grec cremós, emulsió de festuc i galeta cheesecake

Parfait gelat amb festucs, coulis tropical i granissat de cafè

Villarin gelat

Fruites naturals del moment tallades i suc de taronja

Fondant tebi de xocolata guanaja i gelat

Café, pa i beguda* inclosa
una ampolla de vi per dues persones i aigua
30.00€ per persona

LES NITS DEL RESTÔ SON PEL VOSTRE GRUP. NOMES
PROPOSTES CONCERTADES.
EL VOSTRE SOPAR D’EMPRESA, FAMILIAR, D’AMICS...
TENIM UN MENÚ ESPECIAL PER VOSALTRES!
TERRASSA PRIVADA D’ESTIU PELS VOSTRES
SOPARS!!!

RESERVA