Restô

Carta

APERITIU

Encenalls de paletilla ibèrica de Jabugo  12.00€

Encenalls de llom ibèric pur de gla  12.00€

Coca d’oli torrada, tomacó i oli de la franja (3unit)  3.00€

Anxoves de Lolin, Grana Padano i tomàquets marinats  13.00€

Carpaccio de salmó d'Escòcia marinat amb taronja bio i ginebró  12.00€

Croquetes casolanes de Jabugo  8.50€

Calamars dels bons a l’andalusa  11.90€

Carpaccio de vedella angus  10.00€

   ELS CLÀSSICS, DE TOTA LA VIDA

Amanida d’hortalisses, tomàquet del bo i bonítol en oli  11.00€

Amanida d’hortalisses del moment  9.00€

Canelons de rostit i parmesà 2018. Carn picada a ganivet  10.00€

Paella de sèpies de platja (25m)  15.00€

Arròs caldós de llamàntol negre del país (25m)  23.00€

Morro de bacallà. Trinxat de patata i botifarra negra  13.00€

Calamar de potera a la graella  13.00€

Sèpia fresca de platja a la graella  12.00€

  Peix de llotja del moment. Preguntar al servei

“Txuleta” de boví de més de tres anys, reposada

A la brasa 2per. 1kg.  25.00€/rac

Filet d’angus Irlanda. Cuita a la brasa. 200gr.  21.00€

Cor d’entrecot d'angus Irlanda a la brasa. 300gr.  18.00€

A LES POSTRES

- Fondant de xocolata selvàtica (10 minuts) Xocolata d’origen únic al 70% de cacau  4.80€

- Tarta de les germanes Tatin calenta (15 minuts) Pomes reinetes. Massa molt cruixent. Acompanyat amb crema de llet i gelat  6.00€

- Coulant de xocolata (15 minuts) Homenatge particular a una de les postres més espectaculars, creació d’en Michel Bras, Laguiole França. L’acompanyem amb un crumble cruixent i un gelat cremós  7.00€

- Iogurt grec, festuc i galeta cheesecake (15 minuts) Semi fred de iogurt grec, emulsió de festuc, gelea de fruites vermelles i galeta cheesecake  5.00€

- Parfait glacé amb macadamies i festucs Gelat casolà. Amb un toc d’espígol. Coulis i un granissat de cafè amb aiguardent del Rosal  5.00€

- Sorbets i gelats del dia gustos sorprenents cada setmana  5.00 €

- Fruites fresques del dia. Amb suc de taronja natural  4.50 €

- Irish coffee  6.00 €

- Villarin gelat  4.00€

Tots les postres, les seves bases, salses i acompanyaments estan fetes al Restô llevat dels gelats

RESERVA