Menú

CAP DE SETMANA I FESTIUS

- Cap de setmana i festius -

APERITIU

Coca d'oli torrada i encenalls de Jabugo.

PRIMER PLAT

Amanida de vegetals del moment.

Favetes baby ofegades.

Sopeta de carbassa amb toppings.

SEGON PLAT A ESCOLLIR

Arròs pelat amb gambot.

Pintada a la brasa.

Peix fresc de llotja. Sonsos de Sant Feliu andalusa.

Arròs de gamba vermella +6.00€

Espatlla de xai al forn +8.00€

Civet de porc senglar jove +6.00€

TAMBÉ RECOMANEM

Tomàquet del bo, burrata, ruca i pinyons +4.50€
Calamars del bons a l’andalusa +6.50€
Tomàquet del bo i bonítol artesà en oli d’oliva +4.50€
Anxoves de Lolin, tomàquets rostits i encenalls de parmesà +4.50€
Encenalls d’espatlla ibèrica+6.00€

Morro de bacallà dessalat a casa. Patata emmascarada +8.00€
Sèpia de platja a la planxa + 7.00€
Calamar de potera planxa +8.00€
Centre d’ entrecotte Angus a la brasa + 8.00€
Filet de bou Angus a la brasa +10.00€
Txuleta de País basc a la brasa (800gr) +15.00€ p/p (2 persones)

Menú, beguda pa i postres 21,00€ iva inclòs

Un refresc o una cervesa o aigua o una copa de vi

LES NITS DEL RESTÔ SON EXCLUSIVAMENT PEL VOSTRE GRUP

RESERVA