Menú

CAP DE SETMANA I FESTIUS

- Cap de setmana i festius -

APERITIU

Coca d'oli torrada i encenall de Jabugo

PRIMER PLAT

Amanida caprese amb alvocat

Pasta fresca strigoli

Sopeta cremosa de bolets de temporada

SEGON PLAT A ESCOLLIR

Arròs melós de senyoret

Guisat de porc senglar jove

Peix fresc de mercat

Arròs amb ceps +8.00 €

Arròs amb gamba vermella +8.00 €

Cube roll angus Irlanda a la brasa +8.00 €

Espatlla de xai al forn +8.00 €

Cabrit rebossat +6.00 €

AVUI US OFERIM

Rovellons botó +6.00 €
Tomàquet del bo i bacallà del morro i olives de Kalamata +4.00 €
Tomàquet del bo, burrata, ruca i pinyons +4.00 €
Calamars del bons a l’andalusa +6.50 €
Tomàquet del bo i bonítol artesà en oli d’oliva +4.50 €
Anxoves de Lolin, tomàquets rostits i encenalls de parmesà + 4.00 €
Encenalls d’espatlla ibèrica + 6.00 €

Morro de bacallà dessalat a casa. Patasta emmascarada +8.00 €
Sèpia de platja a la planxa +6.00 €
Calamars de platja a la graella +8.00 €
Centre d’entrecotte Angus a la brasa +8.00 €
Filet de bou Angus a la brasa +10.00 €

Menú, beguda pa i postres 22,00 € iva inclòs

Un refresc o una cervesa o aigua o una copa de vi

Menú infantil, postre i beguda 10,00 €

LES NITS SON EXCLUSIVAMENT PEL VOSTRE GRUP

RESERVA