Menú

CAP DE SETMANA I FESTIUS

- Cap de setmana i festius -

APERITIU

Coca d'oli torrada i encenalls de Jabugo.

PRIMER PLAT

Amanida xatonada.

Pasta fresca farcida d'espinacs i ricotta amb parmesà i alfàbrega.

Fetge gras d'ànec amb craquers.

SEGON PLAT A ESCOLLIR

Arròs melós de calamars i musclos.

Daus de jarret al vi negre, mostassa i aranyons secs.

Peix fresc de llotja. Llom de peix espasa fresc a la graella amb avinagrats.

Arròs amb sepionets +8.00€

Espatlla de xai lechal al forn +9.00€

Cabrit arrebossat +6.00€

TAMBÉ RECOMANEM

Tomàquet del bo, burrata, ruca i pinyons +4.50€
Calamars del bons a l’andalusa +6.50€
Tomàquet del bo i bonítol artesà en oli d’oliva +4.50€
Anxoves de Lolin, tomàquets rostits i encenalls de parmesà +4.50€
Encenalls d’espatlla ibèrica+6.00€

Morro de bacallà dessalat a casa. Patata emmascarada +8.00€
Sèpia de platja a la planxa + 7.00€
Calamar de potera planxa +8.00€
Centre d’ entrecotte Angus a la brasa + 8.00€
Filet de bou Angus a la brasa +10.00€
Txuleta de País basc a la brasa (800gr) +15.00€ p/p (2 persones)

Menú, beguda pa i postres 22,00€ iva inclòs

Un refresc o una cervesa o aigua o una copa de vi

LES NITS DEL RESTÔ SON EXCLUSIVAMENT PEL VOSTRE GRUP

RESERVA