- Cap de setmana i festius -
APERITIU
Coca d'oli torrada i encenall de Jabugo
PRIMER PLAT
Amanida caprese amb alvocat
Pasta fresca strigoli
Sopeta cremosa de bolets de temporada
SEGON PLAT A ESCOLLIR
Arròs melós de senyoret
Guisat de porc senglar jove
Peix fresc de mercat
Arròs amb ceps +8.00 €
Arròs amb gamba vermella +8.00 €
Cube roll angus Irlanda a la brasa +8.00 €
Espatlla de xai al forn +8.00 €
Cabrit rebossat +6.00 €
AVUI US OFERIM
Rovellons botó +6.00 €
Tomàquet del bo i bacallà del morro i olives de Kalamata +4.00 €
Tomàquet del bo, burrata, ruca i pinyons +4.00 €
Calamars del bons a l’andalusa +6.50 €
Tomàquet del bo i bonítol artesà en oli d’oliva +4.50 €
Anxoves de Lolin, tomàquets rostits i encenalls de parmesà + 4.00 €
Encenalls d’espatlla ibèrica + 6.00 €
Morro de bacallà dessalat a casa. Patasta emmascarada +8.00 €
Sèpia de platja a la planxa +6.00 €
Calamars de platja a la graella +8.00 €
Centre d’entrecotte Angus a la brasa +8.00 €
Filet de bou Angus a la brasa +10.00 €
∼
Menú, beguda pa i postres 22,00 € iva inclòs
∼
Un refresc o una cervesa o aigua o una copa de vi
∼
Menú infantil, postre i beguda 10,00 €
LES NITS SON EXCLUSIVAMENT PEL VOSTRE GRUP