Menú

ESTENALLES

ENTRANT APERITIU

Petit entreteniment d’arribada

Got de sopeta aromàtica de temporada

Encenalls de paletilla ibèrica de Jabugo

Coca d’oli torrada amb tomacó

Anxoves del Cantàbric

Carpaccio de vedella angus, flocs de parmiggiano, llavors, tàperes i herbes aromàtiques

Croquetes mini de Jabugo

Truita de patata i ceba tendra

Musclets de roca “bouchot” al vapor de llima i vi blanc

SEGON PLAT A ESCOLLIR A L'AVANÇADA

Bacallà dessalat tradicional. Patata del bufet amb botifarra del perol i carxofes

Turnedó de vedella lacat. Vegetals del moment

LES POSTRE

Parfait gelat de fruites vermelles, streusel de cacau, coulis de fruita de la passió

CELLER

Aigua mineral Font Vella

Vi Negre Montsant Mas dels Mets

Vi blanc Empordà Espiadimonis

Cafè

Preu per persona si tothom menja carn 35.00 € iva inclòs
Opció del menú triant entre peix i carn 37.00€ iva inclòs

BEGUDES INCLOSES : Una ampolla de vi i dues ampolla d'agua de litre per 3 persones

Podem fer altres propostes de segon plat, postres o aperitiu.

EL SEGON PLAT: si volen escollir entre dues opcions (un peix i una carn per exemple) hauríem de tenir comanda prèvia amb el que menjarà cada assistent, uns dies abans.

RESERVA