Menú

MONTCAU

ENTRANT APERITIU

Petit entreteniment d’arribada

Sopeta de carbassa cacahuet en got aromàtic amb foie mi cuit

Encenalls de paletilla ibèrica de Jabugo

Coca d’oli torrada amb tomacó de penjar

Anxoves de Lolin grans amb flocs de parmiggiano de 3 anys i mini tomàtigues bio

Sashimis de salmó marinat, llima, sal de Guerande, herbes aromàtiques i craquers

Croquetes de Jabugo

Bunyols de bacallà en dos textures. Vellut de piperade

Calamars de platja andalusa (peix fresc)

SEGON PLAT A ESCOLLIR A L'AVANÇADA

Turbot al forn. Patata del bufet, ceba tendra i tomàquet del bo

Dau melós de bou Angus a les 24 hores, lacat amb el seu suc reduït

LES POSTRES

Sacher en copa, gelea de gerds, galeta de canyella i gelat de iogurt

CELLER

Aigua mineral Font Vella

Vi D.O Montsant Mas Collet negre

Vi D.O. Penedès Can Feixes

Preu per persona 42,00 € iva inclòs

*BEGUDES INCLOSES : Una ampolla de vi i una ampolla d'agua de litre per 3 persones.

Podem fer altres propostes de segon plat, postres o aperitiu si no són del seu gust.

EL SEGON PLAT: si volen escollir entre dues opcions (un peix i una carn per exemple) hauríem de tenir comanda prèvia amb el que menjarà cada assistent uns dies abans.

RESERVA