Menú

OBAC

ENTRANT APERITIU

Petit entreteniment d'arribada

Got de sopeta aromàtica de temporada

Encenalls de paletilla ibèrica de Jabugo

Coca d’oli torrada amb tomacó

Anxoves del Cantàbric, tomàquets còctel marinats i parmesà

Patates de muntanya braves molt especials amb pebrot vermell de la Vera

Croquetes mini de carn d’olla

Risotto de bolets individual amb pecorino

SEGON PLAT A ESCOLLIR A L'AVANÇADA

Lluç de “pintxo” en llom sense espines al forn. Timbal de verdures de temporada al forn

Cuixa de Pintada rostida. Suc de cocció reduït i guarniment de temporada

LES POSTRE

Gelat de torro amb salsa de xocolata. Streusel de canyella. Llàgrima de mango

CELLER

Aigua mineral Font Vella

Vi Negre Terra Alta

Vi blanc Verdejo

Cafè

Preu per persona amb carn 30,00 € iva inclòs
Preu del menú amb peix i carn a triar per tothom 32,00 € iva inclòs

BEGUDES INCLOSES : Una ampolla de vi i dues ampolla d'agua de litre per 3 persones

Podem fer altres propostes de segon plat, postres o aperitiu.

EL SEGON PLAT: si volen escollir entre dues opcions (un peix i una carn per exemple) hauríem de tenir comanda prèvia amb el que menjarà cada assistent uns dies abans.

PREGUEM COMUNIQUIN A L'AVANÇADA SI HI HAN PERSONES AMB INTOLERANCIES ALIMENTARIES

RESERVA