ENTRANT APERITIU
Petit entreteniment d'arribada
Got de sopeta aromàtica de temporada
Encenalls de paletilla ibèrica de Jabugo
Coca d’oli torrada amb tomacó
Anxoves del Cantàbric, tomàquets còctel marinats i parmesà
Patates de muntanya braves molt especials amb pebrot vermell de la Vera
Croquetes mini de carn d’olla
Risotto de bolets individual amb pecorino
SEGON PLAT A ESCOLLIR A L'AVANÇADA
Lluç de “pintxo” en llom sense espines al forn. Timbal de verdures de temporada al forn
Cuixa de Pintada rostida. Suc de cocció reduït i guarniment de temporada
LES POSTRE
Gelat de torro amb salsa de xocolata. Streusel de canyella. Llàgrima de mango
CELLER
Aigua mineral Font Vella
Vi Negre Terra Alta
Vi blanc Verdejo
Cafè
∼
Preu per persona amb carn 30,00 € iva inclòs
Preu del menú amb peix i carn a triar per tothom 32,00 € iva inclòs
∼
BEGUDES INCLOSES : Una ampolla de vi i dues ampolla d'agua de litre per 3 persones
Podem fer altres propostes de segon plat, postres o aperitiu.
EL SEGON PLAT: si volen escollir entre dues opcions (un peix i una carn per exemple) hauríem de tenir comanda prèvia amb el que menjarà cada assistent uns dies abans.
PREGUEM COMUNIQUIN A L'AVANÇADA SI HI HAN PERSONES AMB INTOLERANCIES ALIMENTARIES