Menú

Puig de la Creu

ENTRANT APERITIU

Petit entreteniment d'arribada

Encenalls de paletilla ibèrica de Jabugo

Coca d’oli torrada amb tomàquet

Raviolis cruixents de calamars de potera

Crostini de foie mi-cuit, traçada d ‘albercoc i “grue” de cacau torrat

Navalles tèbies marinades

Croquetes de Jabugo

Calamars de platja andalusa

Cocotte d’escopinyes amb llima

SEGON PLAT A ESCOLLIR A L'AVANÇADA

Peix salvatge de llotja. Vegetals del moment saltats

Filet d'angus a la brasa

LES POSTRES

Financier d’avellanes, cremós de xocolata guanaja, cítrics i gelat de iogurt

CELLER

Aigua mineral Font Vella

D.O. Rioja Sierra Cantabria

Blanc Verdejo Rueda

Cafè

Preu per persona 56,00 € iva inclòs

*BEGUDES INCLOSES : Una ampolla de vi i una ampolla d'agua de litre per 3 persones

Podem fer altres propostes de segon plat, postres o aperitiu.

EL SEGON PLAT: si volen escollir entre dues opcions (un peix i una carn per exemple) hauríem de tenir comanda prèvia amb el que menjarà cada assistent uns dies abans.

RESERVA