Menú

TXULETA BASCA

Primer plat aperitiu

Olives marinades
Ametlles marcones fregides en oli verge d’oliva
Encenalls de paletilla ibèrica de Jabugo
Coca d’oli torrada, tomacó i oli de la franja
Anxoves del Cantàbric

Segon plat

Txuleta de bou del nord. A la brasa
d’alzina. Aproximadament 1 kg de pes.
Servit sobre pissarra calenta

Les postres a demanar al principi

Iogurt grec cremós, emulsió de festuc i galeta cheesecake
Parfait amb macadamies, coulis tropical y granissat de cafè
Fruites naturals del moment tallades
Tarta fina de poma calenta
Fondant de xocolata origen

Cafè, beure* i iva inclòs 33.00€/persona
*Una ampolla de vi o cava per dues persones i aigua

LES NITS DEL RESTÔ SON A MIDA
MENÚS CONCERTATS I TANCATS PER GRUP
FESTES PRIVADESA MIDA
TERRASSA DE PRIMAVERA I ESTIU

RESERVA